martes, 9 de octubre de 2012


         TRABAJO
         ===================
HACE FALTA PARA EMPRESA EN EXPANSIÓN ASESORES
CUALIFICADOS DE TEMAS COMO:
1º.- CORRUPCIÓN
2º.- MALVERSACIÓN
3º.- FALSEDAD
4º.-. COHECHO
5º.-TRAFICO DE       
      INFLUENCIA
6º.-FINANCIACIÓN   
      IRREGULAR
7º.- APROPIACION
      INDEBIDA
PREFERENTEMENTE DESEAMOS ASESORES DE POLITICOS IMPUTADOS y EXPERIENCIA EN ESTOS TEMAS.

 INTERESADOS DIRIGIRSE AL CORREO DE ESTE BLOC
ENVIAR CORRICULUM
Leer más...

SOM VALENCIANS

Avui és un d'aquells dies per presumir de valencianisme, ja que és el dia de la Comunitat Valenciana, el 9 d´Octubre, en honor al conqueridor de València, el Rei En Jaume I, es homanejea València com regió i per alguns com país, com es indica el País Valencià.

I no hem de tenir vergonya perque volem ser País Valencia, com es consideren els bascs i com es pretenen, en voler secessionar o separar, després del independentisme proclamat pels catalanistes, que ja no veuen en la senyera la seua bandera, que encara que és l'oficial, es representen a l'estelada, i que han avançat unes eleccions autonómiques per fer-ne un plebiscit per demanar la independència i ser un nou país dins de la Unió Europea, encara que a molts no els agradi.

I ja per que no entrar en aquest projecte de macro-comunitat formada pel que va ser en el seu dia la Corona Catalano-Aragonesa, però en versió del segle XXI, representat en els Païssos Catalans. Cada vegada és més fort el Nacionalisme, i va endinsant les seues urpes en tots els territoris amb història, i la Comunitat Valenciana és una. I si no s'ha de veure en el resultat electoral de Compromís -aquesta coalició formada pel Bloc Nacionalista València (de la escisió de la ja desapareguda UPV-Unitat del Poble Valencià), al costat dels dissidents d'Esquerra Unida (EUPV).

Avui hem de sentir-nos orgullosos de ser valencians, encara que uns més alacantins que valencians, i altres més castellonencs que valencians, això és el que enriqueix a un poble, amb identitat i llengua pròpia, encara que a molts no ens agradi els que ens governen, que han aprofitat el poder per lucrar-se i molts per fer-se rics, i encara haguem de veure com aguanten en la poltrona, de voler carregar-se la nostra història i fer desaparèixer la nostra llengua. Aquests no són valencians, són uns aprofitats del poder i cal fer-los fora. No més corrupció i més donar al poble, que ara mateix ho necessita, menys retallades i retrocés de l'estat del benestar, perquè uns s'hagin enriquit a costa d'altres.

Visca el 9 d'Octubre! com es senyal d'identitat del nostre poble, avui cal ser més valencià que mai i lluitar per aconseguir de nou ser eixa comunitat autónoma capdavantera en el nostre país per ser exemple de moltes.

                                                                                                                                          Manel Mora
Leer más...

Leer más...